Plantekasser

Plantekasser

Velg standard eller på mål - det er ditt valg. Vi fikser det meste.

Kassene produseres til høyeste standard og kan lages til å imøtekomme nærmest hvilken som helst fasong og størrelse, alt i et utvalg av 'finish' for å kunne imøtekomme ditt ønske og behov.  Kassene kan lages i CorTen stål, varmgalvanisert utførelse  eller pulverlakert i  et  utalg av farger. EverEdge plante-

kasser kan lages store og små.  Vanligvis lages kassene uten bunn men dette kan suppleres om ønskelig.  Kassene kommer flatpakket for å forenkle transport.  De leveres som byggesett og det eneste man trenger for å sette dem sammen er et skrallesett eller skiftenøkkel. Typisk bygges disse på15-20minutter.                                

Plantekasse for SabiSushi, Kvadrat kjøpesenter, Sandnes

Cor-ten er et material vi bruker ofte og som tar seg fint ut når man bruker det til kasser.

 

 

 

 

 

 

Kasse i cor-ten for Skanska, Losjenplassen Park i Drammen

Leverringstid for en egendefinert kasse vil typisk ta 3-4 uker.  Kontakt oss for nærmere informasjon om produksjons- og leveringstid til ditt prosjekt.  Plantekassene lages, typisk, i 3mm tykt stål.  Merk at kassene vil måtte fraktes på pall og hva gjelder frakttillegg må dette undersøkes for hvert tilfelle da dette vil variere alt ettersom hvor i landet kassen(e) skal sendes og hvor store og tunge disse er.