Vedlikehold

Kantklipp

Det er egentlig ikke så mye vedlikehold å snakke om når det gjelder EverEdge satt på den tradisjonelle måten. Med dette mener vi satt for å skille gressplen mot blomsterbed og 'flush' med plen/torv.
Det man vil oppdage, og dette kommer man ikke utenom i noen omstendigheter, er at gress vil vokse ut over den skårne kanten og vil kunne se uryddig ut til tider, om man ikke gjør noe med det.  Dette betyr ikke at plenen i seg selv kryper innover for der stoppes den av EverEdge.  Dette skjer fordi det er noen gresstrå som gressklipperen ikke får tak på som vil legge seg og vokse horisontalt over kanten. Derfor må man ty til en kantklipper for å få 'stusset' kantene av og til.  Etter å ha gjort dette vil kanten være så godt som nye og vil se ut som de gjorde da de først ble satt. 

I England har man forstått dette og har et redskap de kaller "Edging Shears" for enkelt å håndtere vedlikeholdet..  Vi har ikke sett dette i norske hagesentre og valgte derfor å ingå en avtale med det tradisjonelle engelske varemerket 'Bulldog' fra Rollins for å kunne tilby deres sakser til våre kunder.

Vi har for tiden to typer for salg, den ene for horisontal kantklipp og den andre for vertikal klipp.  Begge har en god funksjon og vil komme til nytte men er det én vi ikke ville vært foruten er det den som klipper vertikalt.  Med disse saksene kan du klippe kantene uten å bøye deg og når du har kanter satt med EverEdge er vedlikeholdet av dem gjort på 1,2,3

Redskapen nordmenn ikke viste de trengte:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har saksen B613W (Vertikalt klipp) og horisontalsaksen B614W (Horisontalklipp).  Du finner dem i vår nettbutikk her

Fordeler:

  • Forenkler vedlikehold av plenkanter
  • Trenger ikke bøye deg ned når du klipper kantene
  • Bruker ikke bensin og er således støyfri og miljøvenlig
  • Fås kjøpt i vår nettbutikk