Utførelser

Våre utførelser

EverEdge sine produkt er tilgjengelige i et bredt spekter av materialer og finisher for å passe til en hver jobb.

LavkarbonstålLavkarbonstål

Lavkarbonstål er den råe formen av stål som kommer rett ut av smelteovnen. Det er ubehandlet og ruste med tiden. Forholdene er ulike og også avhengig av tykkelsen på stålet vil lavkarbonstål gjennomsnittlig holde i 5 til 8 år.

Galvanisert stålGalvanisert stål

Lavkarbonstål kan behandles med et lag sink som beskytter det fra omgivelsene. Sink har egenskaper som forhindrer oksidering (rust) og er derfor det ideelle matrialet å dekke og beskytte lavkarbonstål

Klassisk Pulverlakkering Pulverlakkert

Alle EverEdge-produkter kan pulverlakkeres i flere varierte farger for å passe til nesten et hvilket som helst design.Custom Powder Coating Pulverlakkering er en prosess hvor kraftig polyester sprayes på stålet før det bakes i en veldig varm ovn, enb prosess som binder pulveret til stålet. Den mest populære fargen for EverEdge-kanter er brunt siden det ligner på den naturlige kanten av en plen eller et blomsterbed. Imidlertid er andre farger tigjengelig på lager mens et stort utvalg kan skaffes til de fleste spesifikasjoner.

Cor-Ten SteelCor-Ten Stål

Cor-Ten er et merkenavn på en type stål oppfunnet av United States Steel. Det ble utviklet fo å kunne tilby et veldig holdbart materiale, i utgangspunktet for bruk på tog. Cor-Ten er designet for å ruste, men ulikt lavkarbonstål, vil det ikke brytes ned. Et lag med rust vil forme seg rundt råstålet og vil effektivt beskytte det mot ytterlig erodering. De fleste Cor-Ten-produktene vil leveres i rå form og det vil ta om lag fem måneder på å forme den rustne patinaen som gir den rødorange finishen. Intet rustmønster er likt så hver cortenstålenhet vil ha en unik finish som bestemmes av omgivelsene og klimaet der den er.