Kort om hvordan vi ble til

Selskapet EverEdge Ltd. ble stiftet av Richard Hall på midten av 90-tallet i Staffordshire, i England, for å løse en spesifikk utfordring.  Richard hadde i mange år bitt seg merke i hvor mye tid og penger folk la ned for å skjære og ikke minst holde fine plenkanter langs gangstier og blomsterbed.  Han visste også, at for minst 150 år, fikk de «fine hjem», gods og slott, laget kanter i massivt jern for å holde gressplen i sjakk og for å markere linjer.  Stålet ble «satt» med overlapp og markerte linjene rundt gressplener og gangstier.

Mr. Hall hadde en tett tilknytning til stålindustrien i regionen på denne tiden gjennom sitt øvrige yrke, noe som ga han muligheten til å eksperimentere for å finne bedre og mer kostnadseffektive løsninger til denne utfordringen.  Stål er et sterkt og varig materiale og man fant at man ville kunne gå ned til 1,6mm og fremdeles oppnå effekten man ønsket.  Med denne tykkelsen ville det være lett å installere for den vanlige gartner samt at man ville kunne forme kantene lett, til nærmest hvilken som helst form og vinkel.

Selskapet har vokst fra disse røttene i Staffordshire, hvor man fremdeles har hovedkontor.  Herifra distribueres kantene til land over hele verden.  EverEdge er et privat eid selskap (aksjeselskap) og eies og drives av familien Hall.

I Norge har EverEdge vært representert av AgaPanthus AS siden 2009. EverEdge sine produkt er produsert til høyeste kvalitet og man søker i størst mulig grad å benytte britiske materialer.  Kantene lagerføres i Sandnes hvor vi holder til noe som tillater rask levering.
Vi har opp igjennom årene utviklet et lite sortiment av produkt og i dag leverer vi også skreddersømløsninger i forskjellige typer stål.

Og vi fortsetter å utvikle nye løsninger, hele tiden ...