Produkt

Er det er én ting du skal påse for å gi hagen et stilig og elegant uttrykk - så er det plenkantene - det vil vi påstå!

Det er vel nesten ingen andre ting som har en så kraftfull effekt på den visuelle opplevelsen som rene, fine linjer i en grønn gressplen. Blomster og trær blir således "glasuren på kaken".

Har du, som oss andre, utfordring med å holde fine kanter i hagen din? Det kan hende det gjelder kanter mellom grusganger og gressplen eller mot blomsterbed.   Du ønsker kanskje å kunne avgrense et område som du vil fylle med dekorstein og trenger en kant for å holde dette på plass.  Eller du ønsker å anlegge et helt nytt nytt blomsterbed med flott buede former. Da bør velge EverEdge om du renger en god, varig men også enkel løsning for å skape orden i hagen . Dette er rett og slett et genialt produkt og gir deg uante muligheter! EverEdge produserer det meste av våre produkt i en blanding av resirkulert og nytt stål (ca. 50% resirkulert).  Kantsystem og plantekasser er varmgalvanisert, med mindre man ønsker CorTen.  Etter galvanisering blir produktene pulvermalt med en værbestandig pulverlakkering (varmebehandlet) og kommer i et utvalg av praktiske farger for hagen.

EverEdge kan du følge mer eller mindre hver eneste bue og vinkel du måtte ha i hagen din.  Ved å anvende forskjellige dybder av kantene der dette er nødvendig sikrer man en perfekt linje gjennom hele hagen.  Systemet leveres i 3 hovedgrupper, Classic, ProEdge og Bespoke.  Classic systemet leveres i pakker med 5 meter og er 1,6mm tykt.  Dette gir systemet den fleksibiliteten det trenger for at du lett kan bøye kantene.  ProEdge er systemet man bør vurdere om man ønsker å sette kanter på lange strekk.  ProEdge leveres i 2,5m lengder og selges således per stk.  Estetisk sett blir dette en "renere" linje på lengre avstander da man får mindre koblingspunkt.  Dette systemet er 2,5mm tykt og bør vurderes der man skal se kantene.