Halestem

Kantløsningen for asfalterte flater og faste dekker på avrettede underlag

EverEdge Halestem en "L-kant" for setting på harde bearbeidede underlag.  Kanten brukes typisk hvor det skal legges asfalt og fallunderlag ifbm. barnehager og lekeplasser.  Kanten benyttes også noen ganger som avgrensing for  forskjellige typer beleggningstein.

L-formen gjør at man ikke trenger å forankre kantene i betong.  Den festes med medfølgende jordspyd.  I Norge er vi påvirket av tele og mye frost og derfor legges der mye pukk og grus for å i størst mulig grad ungå at telen ødelegger dekket.  Da kan det være vanskelig å installere våre mer tradisjonelle kanter.  Her kommer Halestem til sin rett.  Kanten er rask og lett å installere.

EverEdge Halestem er nå tilgjengelig i et utvalg av standard dimensjoner. Har du spesielle krav - kan vi selvfølgelig lage det på mål.

EverEdge Halestem kommer som standard i 2mm varmgalvanisert stål med «rullet» topp.  Dette gjør at toppen av kanten blir 5mm tykk og gir systemet ekstra robusthet.  Denne tykkelsen gir deg også den nødvendige fleksibilitet man trenger for å kunne forme kanten lett og til å følge ønskede linjer.


Spesielt med Halestem i forhold til konkurentene.
Du kan velge hvilken vei du ønsker L'en.  Avhengig av om og hvor du ønsker viskant og hvilken side av kanten det faste dekket kommer, kan vi lage kantene slik at dette blir riktig i forhold til ditt prosjekt.

To typer Halestemlengder:
Fleksible lenger for å forme buede linjer
Rigide lengder for å lette setting av rette linje

Materialspesifikasjon:
Materialkvalitet:              Stål
Materialtyper:                  Varmgalvanisert / Pulverlakkert / CorTen

Materialtykkesler:          2mm / 5mm topp

Standard dimensjoner:
Høyde: 50mm   / Fot: 40mm  
Høyde: 75mm   / Fot: 40mm
Høyde: 100mm / Fot: 40mm
Høyde: 150mm / Fot: 40mm