Titan

En dyperere og tykkere kant

EverEdge Titan leveres i et utvalg av dybder og tykkelser (se tabell i brosjyre - lenke)
Kantstykkene boltes sammen med 8mm bolter i koblingene, som leveres i samme farge som kanten. Kanten forankres med 10mm armeringsstål som slås nedi bakkant gjenno påsveisede braketter, hver 500mm.

EverEdge Titan lages på mål. Har du egne spesifikasjoner og krav lager vi altså kanten deretter. EverEdge Titan anbefales hvor det er nødvendig med en kraftigere kant.  Typisk vil denne kanten bli benyttet i større offentlige anlegg eller hvor man for eksempel har høyere tekniske krav til kanten som skal settes. Man ønsker kanskje å få frem et spesielt visuelt uttrykk - da lager vi det du trenger.  Du har kanskje et bed eller skråning som heller ned mot innkjørsel eller i parkanlegg hvor det også skal kjøres med bil og tyngre redskap. 

Kantstykkene måler for det meste 2,5 - 3 meter og er fra 2,5mm til 6,0mm tykke.   Dybdene varierer mellom 150mm og 500mm.  Men, vi kan altså levere denne kanten i andre dybder om det er det du trenger.

Kanten leveres ofte i cor-ten.  Cor-ten er en type stål (legering mellom stål og kobber) som er laget for å få en rusthinne og som således gir en spesiell fargenyanse i brun/jordfarge, uten å ruste sunt.  cor-ten benyttes ofte i større anlegg hvor arkitekt stiller strenge krav til visuelt uttrykk.

Systemet fås på forespørsel og dette ikke er lagervare. Ta kontakt for så fremskaffer vi pris.


Kantfakta:

  • 2,5 - 3,0 meter lengder
  • Dybder: 100mm - 600mm.
  • Tykkelser fra 2,5mm til 6,0mm
  • Brosjyre