Classic

Kreativiteten setter begrensningen

EverEdge Classic er veldig populær blandt oss hageentusiaster men brukes også av anleggsgartnere og kommuner rundt om i landet.  Det er simpelt hen fantasien som setter grenser for hva du kan utrede med denne kanten.  I utgangspunktet ble den laget for å få bukt med gress som hele tiden vokste inn og overtok kontroll av blomsterbed. Men den kan brukes til så mye mer.  Ønsker man kant mellom plen og blomsterbed er denne serien perfekt og som sagt laget for utfordringen. Ønsker du å avgrense forskjellige områder i hagen er EverEdge Classic også perfekt for å ramme inn dette feltet.  Kanten er enkel å installere og lett å bøye.  Ta en titt på vår installeringsvideo under "informasjon" i menyen over.

Det finnes noen konkurerende produkt på markedet som kan virke rimeligere.  Det er viktig når man sammenligner produktene at man tar i betraktning tykkelse på stålet som er benyttet og ikke minst at det er like mange meter i hver pakke.  Vi har sett at noen av våre konkurrenter har 2 meter og 4 meter i pakken i motsetning til EverEdge som selges med 5 meter.  En annen ting som vi mener er viktig for det endelige resultat er at kantene har en viss tykkelse.  Desto tynnere kantene er desto større sansynlighet er det for at du vil ha utfordringer med å anlegge fine rette linjer.  Noter i så måte at EverEdge Classic er laget i 1,6 mm tykt stål, er varmgalvanisert og pulverlakkert.  Vi noterer at konkurenter selger kanter som er 1mm tykke. Det betyr at det er nesten dobbelt så mye stål i EverEdge Classic enn i våre konkurrenter's kanter.

 

Vi har flere farger og dybder å velge mellom

Serien kommer i forskjellige farger. De mest populære fargene har vist seg å være grått og brunt. I 2014 utvidet vi vårt varelager i Stavanger og har nå, til enhver tid Classic i alle dybder samt fargene brunt, sort, grått, sølv (galvanisert) og CorTen på lager for rask levering.  Beregn 3-4 dager så har du dem.

 

 

Kjøp kantene direkte fra vår nettbutikk

Noen ting å huske på:

  • Ikke glem å legge til 6% på lengden når du måler opp hvor mye system du vil trenge.  Dette fordi man mister litt av lengden hvor systemet kobles sammen
  • Beregn 3-4 dager for levering
  • EverEdge Classic kommer i pakker med 5 meter i hver pakke i motsetning til konkurerende produkt som har 4meter og 2 meter i hver pakke
  • Pakkene kan handles direkte fra vår nettbutikk