ProEdge

En robust kant laget for lengre strekk

Til sammenligning med EverEdge Classic som kommer i 1 meters lengder og er 1,6mm tykk så er ProEdgekanten 2,5 meter lang og 2,5mm tykke. ProEdge galvaniserte stålkanter er spesielt fine å bruke ved kantsetting av lange strekk.  Kanten vil gi en ren og fin kontinuerlig kant mot gressplen,  gangstier og oppkjørsler.

  Tid for hage, TV2 Norge

Kanten brukes i utstrakt grad i offentlige parkanlegg rundt om i europa og er førstevalget til flere landskapsarkitekter og hagedesignere hvor man ønsker en mer robust kant og hvor man som sagt skal kantsette lengre strekk.  Fordi EverEdge ProEdge blir produsert i lengder på 2,5meter så forblir produktet veldig fleksibelt selv om kantene er 2,5mm tykke.  ProEdge blir benyttet på flere typer prosjekt men spesielt oppkjørsler, parker og offentlige rom.  Serien leveres i 75mm, 100mm, 125mm og 150mm for å kunne imøtekomme de fleste prosjekt.  Lengdene har i tillegg til disse dybdene, tenner på 95mm.  Det vil si at egentlig dybde er 170mm, 195mm, 220mm og 245mm.

Standardutgaven av ProEdge er varmgalvanisert og så pulverlakkert.  Vi lagerfører kanten i Norge, i fargene brun, mørk grå galvanisert (sølvfarge) og i CorTen.  CorTen er et stål som inneholder kobber og er laget for å ruste.  Dette er en finnish som er blitt veldig poppulær de siste årene. 

På grunn av lengden på 2,5 meter så må disse kantene sendes på 2,5m pall. Har du et et relevant prosjekt så ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

ProEdge i privat hage på Guernsey Privat hage, Guernsey UK

Proedge kan handles i vår nettbutikk. Vi ønsker gjerne å ha en dialog med kunden hva gjelder dette produktet - mest for å forsikre oss om at du faktisk trenger dette.  Ikke nøl med å tak ontakt for en uforpliktende prat.

Ta i betraktning:

  • Ikke glem å legge til 3% på den totale lengden når du måler opp hvor mye system du vil trenge.  Dette fordi man mister litt av lengden hvor systemet kobles sammen
  • Beregn 3-4 dager for levering.  Dette er litt avhengig av hvor i landet kantene skal sendes.  Leveres på 2,5m lang pall og fraktes med Bring.
  • isse lantene kan ikke handles fra vår nettbutikk så vær snill og send oss en e-post ved bestilling eller ring oss.