Drømmehagen blir til - Del 2

Det var tungt men det gikk som en drøm
Fortsettelsen på vår skildring av vårt hageprosjekt

Vi kan konkludere med at det er nokså nøyaktig et år siden vi publiserte de første bildene av dette prosjektet.  Det har nok mye å si at 2017  utartet seg som én stor høst her på vestlandet så det var bare å ta på regntøy, brette opp armene og stå på for å få prosjektet ferdig - til de solfylte dagene kom.  De har vi nå, men først. Slik så det ut i november 2017. 

Kantene er nå oppe og vi har fått montert  hovedbedet i senter.  Det gjenstår fremdeles ett bed - som vi vurderer å gjøre om til en karpedam (vi får se).  I tillegg er det kjørt ned bortimot 50 tonn med pukk for å estatte masser og lage nivåene vi ønsker.

 

 

 

 

 

 

Det gikk hardt ut over gressplenen når vi skulle kjøre ned massene.  I midten ser dere at hovedbedet er oppe. Alle bed og kanter  er laget i 5mm galvanisert stål med brettet topp og som er pulverlakkert i en grå farge.  Vi har benyttet panel som er 950mm og 700mm høye.

I mai kom finværet og det var på tide å klyve opp på hustaket igjen.  Det var lenge siden sist jeg hadde tatt bilder av prosjeketet og her er noen, som gir et lite inntrykk.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: