EverEdge til Winterfell

Castle Ward er et ikonisk slott i Irland og blant annet berømt for sine fantastiske hager og arkitektur, i klassisk og gotisk stil.

Slottet er ikke blitt mindre kjent de seneste årene ettersom deler av slottsgården blir benyttet som Winterfell, i den berømte tv-serien Game of Thrones.

National Trust, Slottets verger, jobber nå med å restaurere «the sunken garden» for å få den tilbake i til dens opprinnelige stand.  Utgangspunktet og tegningen – et maleri fra 1864.

For å få til denne restaureringen er det gått med over 500 meter med EverEdge ProEdge for å definere alle vinkler, buer og får å få frem ønskede fasonger på blomsterbed.  For å få til denne symetrien har man gått matematisk til verks og alle fasonger er nitidig utregnet og planlagt.  Arbeidet vil fortsette gjennom vinteren og teamet med utrettelige, frivillige og ansatte, jobber videre for å ferdigstille dette fantastiske prosjektet.  De har vært snille og sendt oss noen bilder av prosjektet sålangt og har lovet oss oppdatering til våren.

Tags: