Nå kan du 'endelig' kjøpe EverEdge Classic i Oslo

Vi har lenge forsøkt å få en samarbeidspartner som kan ha EverEdge Classic på lager i Oslo-området.  Endelig fikk vi til at vår samarbeidspartner Peak Landscapes AS tar inn EverEdge Classic.  Kunder i Oslo (Viken) kan ta kontakt om man trenger dette "i morgen".  Det fine er at trenger du hjelp til innstallering vil Peak Landscapes kunne hjelpe deg med dette.

Peak Landscapes har ikke et butikk-utsalg som sådan men kan levere dette til dere eller man kan avtale å møtes på deres kontor/lager. Åpent man - fre fra 08:00 - 18:00

Peak Landscapes AS består av anleggsgartnere i Oslo og Akershus. Selskapet ble opprinnelig opprettet som et engelsk anleggsgartnerfirma i den sørlige delen av England.

Firmaet spesialiserte seg på planlegging og bygging av private hager; nye så vel som etablerte hageanlegg.

Grunnleggeren av Peak Landscapes AS, Dave Marshall, flyttet til Norge i 2008 og jobbet noen år som prosjektleder i veletablerte norske anleggsgartnerfirma.

I 2012 ble Peak Landscapes AS gjenopprettet, denne gangen som et norsk aksjeselskap. Med sin lange erfaring innen bransjen kan Peak Landscapes AS tilby sin ekspertise innenfor norsk og engelsk hagetradisjon.

Peak Landscapes AS er registret i Brønnøysund-registeret, med organisasjonsnummer 997 995 414.

Kontakt informasjon:
Ved spørsmål anbefaler vi å ta kontakt med Dave Marshall på telefon 456 85 499

Adresse: Alunsjøveien 65, 0957 OslO
e-post: david@peaklandscapes.no