Finn Schjøll elsker EverEdge Classic

Det var i begynnelsen av juni 2020, jeg hadde et tapt anrop på mobiltelefonen men selv om det var lørdag, litt utpå dagen og jeg gikk og funderte i hagen og gledet meg over blomstring, så tenkte jeg at jeg ringer opp igjen. 

Det var viktig - gjaldt hagekanter!

«Hei det er Morten Aga, jeg ser at du har forsøkt å nå meg – jeg har et tapt anrop fra deg». 

«Hei, det er Finn», «Finn?», «ja, Finn Schjøll …» - og så var kontakten opprettet. 

Hagen i Åsgårdstrand, hadde gjennomgått en ordentlig «make over» men var enda ikke helt ferdig. Det var nå tid for å definere linjer.  Disse var forsåvidt definert i hodet til Finn (han viste veldig godt hva han ville ha) og ønsket nå at disse linjene skulle forbli slik han ønsket.  Her var det EverEdge kom inn i bildet.  Finn Schjøll hadde et sitat fra God Morgen Norge på TV 2 som vi likte godt – at «stålkanter er ikke for den late gartner men for den smarte gartner».  EverEdge frigjør uten tvil tid til å ta seg av alt det andre som skal gjøres i hagen og det er bra!

Vi kunne simpelthen ikke si nei når vi ble spurt om vi kunne hjelpe til med å installere og pakket omsider bil med kanter, verktøy, arbeidsklær og reiste ned til Åsgårdstrand, klar for innsats.

Det ble 2 meget effektive dager og så utrolig kjekke.  Vi koste oss hele veien, i nydelig vær og flotte omgivelser og selv om det var hard jobbing så var dette skikkelig gøy.  Spesielt gøy var det at verten ble oppriktig tilfreds med resultatet. 

Vi skar torv og forberedte linjer - satte ca. 90 meter med vår EverEdge Classic B1C.  Dette er en kant som er laget i cor-ten. Denne kanten er laget for at den skal ruste.  Siden den er laget i et stål som består av en blanding av stål og kobber (cor-ten) så ruster den veldig sent og vil vare i mange år. 
Dette er forresten den samme kanten som benyttes i programmene til «Tid for Hage» på TV2 i 2019 og 2020. 

Vi fikk tatt noen bilder fra besøket og her er noen inntrykk.  Vi reiser nok tilbake for å ta nye bilder - det vil bare bli finere og finere i hagen til Finn etter hvert som hagen får etablert seg. En opplevelse vi sent vil glemme.

Tusen Takk for besøket Knut og Finn.