Finn Schjøll + EverEdge Classic = Sant

Finn Schjøll

Det var i begynnelsen av juni, jeg så at jeg hadde et tapt anrop på mobiltelefonen og, selv om det var en lørdag, litt utpå dagen og jeg gikk og funderte i hagen og gledet meg over blomstring, så tenkte jeg at jeg ringer opp igjen i tilfelle det
er noe viktig.  Òg – det var det jo. Det gjaldt stålkanter til hage.

«Hei det er Morten Aga, jeg ser at du har forsøkt å nå meg – jeg har et tapt anrop fra deg».  «Hei, det er Finn», «Finn?», «ja, Finn Schjøll …» og så var kontakten opprettet. 

Hagen til hans nylig anskaffede eiendom i Åsgårdstrand, hadde gjennomgått en real «make over» men var enda ikke helt ferdig. 
Det var nå tid for å definere linjer og Finn ønsket at disse linjene skulle forbli slik han ønsket uten at han var nødt til å beskjære kantene hvert år – det var her EverEdge kom inn i bildet.  Han hadde et sitat som jeg likte godt – at «stålkanter er ikke for den late gartner men for den smarte gartner».  EverEdge frigjør uten tvil tid til å ta seg av alt det andre som skal gjøres i hagen og det er bra!

Vi kunne simpelthen ikke si nei når vi ble spurt om vi kunne hjelpe til med å installere og pakket omsider bil med kanter, verktøy, arbeidsklær og reiste ned til Åsgårdstrand, klar for innsats.

Det ble 2 effektive dager men så utrolig kjekke.  Vi koste oss hele veien, i nydelig vær og flotte omgivelser og selv om det var hard jobbing så var dette skikkelig gøy.  Spesielt gøy var det at verten ble oppriktig tilfreds med resultatet. 

Vi skar torv og satte ca. 90 meter med vår EverEdge Classic B1C.  Dette er en kant som er laget i cor-ten. Denne kanten er laget for at den skal ruste.  Siden den er laget i et stål som består av en blanding av stål og kobber (cor-ten) så ruster den veldig sent og vil vare i mange år. 
Dette er forresten den samme kanten som benyttes i programmene til «Tid for Hage» på TV2. 

Vi fikk tatt noen bilder fra besøket og her er noen inntrykk.  Vi reiser nok tilbake for å ta nye bilder - det vil bare bli finere og finere i hagen til Finn etter hvert som hagen får etablert seg.

Dette var en opplevelse vi sent vil glemme.

Óg - Takk Knut, for nydelig mat!