2,5 Km med EverEdge installert i den fantastiske Royal Botanic Gardens, Kew i London

Hagekant,Stålkant, EverEdge, kantebeskyttelse, Titan

Skal du til London, har litt tid til overs og lyst på en spasertur i flotte omgivelser med trær og planter ut av en annen verden og historie – da vil vi på det sterkeste anbefale å ta en tur til «Kew».  
Vi er stolte over å kunne si at EverEdge Ltd fikk, våren 2018, levere 2 500 meter med våre kanter for kanting av gangstier i hagen.  Kew er akkurat ferdig med å rehabilitere deres tempererte Viktorianske drivhus som de har brukt flere år på å sette i stand igjen.  Drivhusene er de største viktorianske drivhus i verden og inneholder blant annet svært sjeldne og utrydningstruede arter.
Les mer om Kev her: www.kew.org

I sammenheng med denne rehabiliteringen trengte de også kanter til gangstier og EverEdge ble valgt.

Kew Gardens er som sagt en verdenskjent hage med over 30 000 forskjellige arter.  Det er derfor ikke sikkert at det er kantene du kommer til å legge merke til og det forstår vi men de er med på å holde «ting» på plass og å gi et estetisk uttrykk sammen med alle de andre elementene.  Skulle du mot formodning se ned – kan det hende du legger merke til EverEdge stålkanten som løper langs gangstien – bl.a. fordi dette var en enkel, relativ rask og varig løsning for å holde fine kanter.