Custom

EverEdge, laget etter dine behov

EverEdge Custom er et kosept hvor vi lager det du trenger etter egne ønsker og mål fordi du har et konkret behov.  Uansett lengde, høyde, tykkelse og finish - vi kan lage det!  Vi vil dog gjerne legge til litt av vår erfaring i samtalen slik at vi kommer frem til beste løsning.

 

 

 

 

 

 

 

Hotel Hilton, Docklands i London

Ved vårt kontor i England har vi et team av eksperter innen produksjon med stål og som har lang erfaring innen faget.  Disse gir råd og anbefalinger vedr. produksjon av nesten hva det skulle være.  Eksempler på dette er plantekasser, store og små, trerammer og også panel for vegger til store laserkuttede blomsterbed.

Noen stålvariantene vi jobber med:

Blødt Stål  - Er en vanlig ståltype og vi kan bruke denne om man ønsker et rustet preg på konstruksjonen. I og med dette stålet ikke er etterbehandlet vil dette ruste. Selv om livssyklussen til denne type stål vil være mindre enne øvrige opsjoner kan du likevel forvente flere år varighet.  Dette er igjen også veldig avhengig av tykkeslen man velger.  Desto tykkere desto lengre levetid.

Galvanisert stål - Er stål som blir behandlet med et lag med sink.  Vårt stål er varmgalvanisert med minimum 70 micron med sink (EverEdge Titan og EverEdge Cutom).  Sinkbelegget beskytter stål et og et stål behandlet på denne måten kan forventes å ha livsvarig levetid.

Pulverlakkert stål - Pulverlakkering er måten vi benytter for å fargelegge våre produkt. Et fargepulver laget i polyester sprøytes på galvanisert stål som så "bakes" i ovner under høy temperatur for å gi produktet en har og varig utførelse.  Vår standard fargespekter er brun, sort, mørk grå, grønn og sølv (kun galvanisert) men har også levert kanter og andre produkt  i fargene rødt, hvit og blått.

Cor-ten stål - Dette er en ståltype som ligner veldig mye på blødt stål, utsenemessig.  Stålet leveres til oss i en litt sjedelig gråfarge, og vil også ha denne gråfargen når den ankommer våre kunder.  Stålet vil derimot få en fin orange-brun patina når stålet kommer ut i regn og luft.  Denne patinaen beskytter stålet under og forhindrer at stålet brytes ned.  Cor-ten er en legering mellom kobber og blødt stål.  Cor-ten gir deg et rustikk utseende og er veldig populært.