Atlas

Spesialkant for kunstgress

Det er de siste årene blitt mer og mer utbredt å legge kunstgress i stedet for å så eller rulle ut vanlig gressplen.  Derfor har EverEdge nå laget et produkt som skal lette arbeidet med å få en fin kantavsutning også for disse prosjektene. 
EverEdge Atlas gir deg et alternativ til store klumpete avgrensninger i tre eller granitt.  Du vil få en nett og fin avslutning.  EverEdge Atlas er laget med utganspunkt i vår EverEdge Classic serie i 75mm ( 170 mm, inkl. tenner) dybde.

Kanten er fleksibell, og tillater brukeren å danne fine buede kurver. Den kommer med en 20mm bred "hylle" på innsiden, 10mm ned fra toppen av kanten som tillater å lime kunstgresset til kanten. Dette limes fast med et godt monteringslim og i England har vi hatt god erfaring med et lim som heter Aquabond, produsert av Envirostik.  Dette har vi ikke på lager enda men vil kunne formidle om ønskelig.

Kantene lages i 1,6mm tykt stål og har EverEdge sitt patenterte låsesystem.  Husk å beregne 6% ekstra på lengden når du måler opp pga. at man mister dette når delene overlapperhverandre.

Systemet lagerføres ikke enda i Norge men vil kunne suppleres innen 2-3 uker.  Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

  


Se brosjyre for ytterligere detaljer

Atlas er enda ikke å få kjøpt på vår nettbutikk så vi ber deg derfor ta kontakt for et uforpliktende tilbud.